tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post328924376974870351..comments2023-08-10T10:25:44.506+02:00Comments on Più Rosso: Barolo Stars @ BrandisPiu Rossohttp://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-85056879299586774122012-04-23T16:26:57.279+02:002012-04-23T16:26:57.279+02:00Hej Niels
Mange tak for dine forslag, som jeg hel...Hej Niels<br /><br />Mange tak for dine forslag, som jeg helt sikkert vil prøve af på et tidspunkt.<br />Med hensyn til Vigna Rionda 2006 , så er der jo naturligvis også en mulighed for at den flaske jeg havde var lidt off, i forhold til standard.<br />Vigna Rionda trak jeg op kl.16 lod den blive i flasken og tog så første glas hen ad kl.18 , den udviklede sig hen over aftenen. Men da sidste glas var drukket Kl.21 ja så er det svært at spå om den ville have udviklet sig yderligere ved eks. at gemme noget til om søndagen :-)<br />VH FlemmingFlemminghttps://www.blogger.com/profile/04042368210548681520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-19013234837861669152012-04-22T15:34:55.394+02:002012-04-22T15:34:55.394+02:00Flemming, hvis du kan lide Roagnas traditionelle s...Flemming, hvis du kan lide Roagnas traditionelle stil, vil du af ovennævnte helt sikkert også synes om Brovia, som har den der klassiske elegante stil + indbygget power og kompleksitet. Især Villero-vinene synes jeg var imponerende.<br />/NielsPiu Rossohttps://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-69899330866670853182012-04-22T15:32:01.160+02:002012-04-22T15:32:01.160+02:00Jeg har selv smagt 05 Vigna Rionda og var dengang ...Jeg har selv smagt 05 Vigna Rionda og var dengang temmelig skuffet - lukket og blodfattig. 06 bør på papiret være bedre og det kan sagtens være at de her meget traditionelle vine folder sig ud efter nogle/mange år i flasken.<br />Spændende med 04 La Rocca e la Pira!<br />VH NielsPiu Rossohttps://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-81659584718456283692012-04-22T11:25:30.739+02:002012-04-22T11:25:30.739+02:00Hej Niels.
Mange tak for hint'et med Brandis,...Hej Niels.<br /><br />Mange tak for hint'et med Brandis, min interesse blev vakt da jeg i December smagte en flaske<br />2004 Roagna, Barolo <br />La Rocca e la Pira<br />som var ganske imponerende syntes jeg især til prisen.<br />I aftes smagte jeg så Roagna's Barolo Vigna Riconda 2006,men den var i mine øjne ikke på niveau med La Rocca.<br />VH. FlemmingFlemminghttps://www.blogger.com/profile/04042368210548681520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-13567943129111474512012-04-22T09:25:24.800+02:002012-04-22T09:25:24.800+02:00Hej Flemming, velbekomme! Det forstår jeg godt, ba...Hej Flemming, velbekomme! Det forstår jeg godt, barolo/nebbiolo er virkelig noget helt specielt! Og Brandis er en god kilde i alle prisklasser, helt fra Principianos lette Serralunga, som somme tider er på tilbud til 150,- og til Aldo Conternos Romirasco til 1100,-… <br />VH NielsPiu Rossohttps://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-87913549070062718322012-04-21T17:09:52.912+02:002012-04-21T17:09:52.912+02:00Tak for de spænende noter,da Barolo er begyndt at ...Tak for de spænende noter,da Barolo er begyndt at fange min interesse.<br />FlemmingFlemminghttps://www.blogger.com/profile/04042368210548681520noreply@blogger.com