tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post4008369942370867133..comments2023-08-10T10:25:44.506+02:00Comments on Più Rosso: Costa Olmo - Barbera d'AstiPiu Rossohttp://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-75427093504031509832012-02-27T22:15:15.832+01:002012-02-27T22:15:15.832+01:00Ja, det ville være et godt sted at starte, Nanna!
...Ja, det ville være et godt sted at starte, Nanna!<br />Prøv også en Lagrein, hvis du skulle falde over den - tætpakket mørk frugt med utrolig friskhed samtidig, en virkelig charmerende drue. Dem smager jeg en del af for tiden og er meget glad for dem. Desværre er de ikke så udbredt i DK..<br />Forresten: Kender du Joe Heitz' kaliforniske Grignolino? En ærke-piemonteser i cali?:-) Fascinerende. Jeg har læst om den her:<br /><br />http://acevola.blogspot.com/2012/02/master-of-grignolino.html<br /><br />VH NielsPiu Rossohttps://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-59956978772717804052012-02-25T09:35:08.184+01:002012-02-25T09:35:08.184+01:00Altså Costa Olmo'en :DAltså Costa Olmo'en :DNanna Wang Carlsenhttps://www.blogger.com/profile/03109930669102186506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-1744376319619587712012-02-25T09:33:50.611+01:002012-02-25T09:33:50.611+01:00Den Barbera d'Asti lyder lige som noget for mi...Den Barbera d'Asti lyder lige som noget for mig - måske er det der, jeg skal starte med at arbejde mig ind på italienerne :)Nanna Wang Carlsenhttps://www.blogger.com/profile/03109930669102186506noreply@blogger.com