tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post8495114975277208382..comments2023-08-10T10:25:44.506+02:00Comments on Più Rosso: 2006 Chateau Croizet-Bages, Pauillac 5. Cru ClasséPiu Rossohttp://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-45943383026183133122015-01-30T11:01:22.248+01:002015-01-30T11:01:22.248+01:00Hej Niels
Super godt indlæg og gode smagsnoter ti...Hej Niels<br /><br />Super godt indlæg og gode smagsnoter til Croizet-Bages 2006. Jeg smagte den selv til en smagning i sidste uge og er i det store hele enig i din vurdering.<br /><br />Det ER en stor Bordeaux-vin, men den er også stadig i den lavere ende af de Cru Classéer jeg har smagt. Eksempelvis fik jeg for nylig en Desmirail 2003, som kun er lidt dyrere men efter min mening en del bedre. Den har bare lidt mere af det hele. Men det er jo altid smag og behag :-)<br /><br />Croizet-Bages var den dyreste vin til den smagning jeg var til, men den stod også tydeligt ud i forhold til de andre vine vi smagte - så noget kan den. I forhold til holdbarhed var den stadig helt på toppen her 9 år efter høståret og jeg vil vurdere at den stadig har en del gode år i sig endnu.Peter Sejersenhttp://www.vinhit.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-35099889614563333862010-08-17T10:54:50.441+02:002010-08-17T10:54:50.441+02:00Hej Niels
Tak for din interesse for winelover.dk ;...Hej Niels<br />Tak for din interesse for winelover.dk ;-). Jeg kender godt winedoctor, og synes også det er super.<br /><br />Barolohead - fedt ord! Sidste år i april var jeg faktisk Barolo by, som afgjort er et af de fedeste vinsteder jeg har været. Byen ligger så smukt på en bakketop og er ikke særlig stor. I april måned er der ingen turister, så man har det hele for sig selv. Vi brugte to dage på at besøge ca 15 producenter og smagte mange forskelige årgange fra diverse marker. Jeg besøgte for eksempel Marchesi di Barolo, som du skriver om her på piu rosso. Det mest interessante var dog at besøge Damilano, og se deres produktion og kælder. De laver efter min mening også en fremragende Barolo ;-)<br /><br />Bedste vinhilsener<br />SimonSimonhttp://www.winelover.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-82212464991045452342010-08-12T22:42:56.781+02:002010-08-12T22:42:56.781+02:00Hej Simon,
jeg har opdaget din blog, som er kanon!...Hej Simon,<br />jeg har opdaget din blog, som er kanon! Ja, som det jo også fremgår af piu rosso er det ikke de franske jeg gør mig mest i, men duften af bdx får nu alligevel hjertet til at slå lidt hurtigere selv på et barolohead som mig!:)<br />Og ja, det kunne nok være interessant at se hvordan croizet-bages klarer noget tid. Så skulle det nok være med en god årgang som fx. din 5'er - måske har du gemt nogen?<br />Du kender sikkert winedoctor.com som er super især m bdx - der er noter på mange årgange fra de fleste slotte, bl.a croizet tilbage til 96.<br />Jeg linker så meget som muligt til winelover fremover - mange hilsner!<br />NielsPiu Rossohttps://www.blogger.com/profile/06224510074153291172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9113787432770314276.post-54777161642182712862010-08-12T19:26:29.539+02:002010-08-12T19:26:29.539+02:00Hejsa
Interessant indlæg. Jeg har smagt denne i de...Hejsa<br />Interessant indlæg. Jeg har smagt denne i den store årgang 2005, og var faktisk temmelig begejstret i forhold til prisen (150 kr. på tilbud). Som du selv skriver, mener jeg også vinen bliver lidt fattig i det, hvis man skal sammenligne med dens storebrødre i Pauillac. Et niveau op kunne være Lynch bages eller Pontet Canet, men det er jo også mindst dobbel pris. Jeg har aldrig smagt Croizet-Bages i ældre årgange, det kunne måske være interessant. <br />Mvh<br />SimonSimon Færchhttp://www.winelover.dknoreply@blogger.com