Nadia Verruas nedklassificerede Barbera d’Asti, som stadig leverer for fulde sejl. Selv en barbera-skeptiker som mig er fuldstændig solgt. Det er svært at beskrive hvad det er der gør den her vin så fantastisk, men lad os prøve. Den er uhørt heftig, uden overhovedet at være vulgær. Frugten er af højeste klasse, dyb og mørk med solbær og sorte kirsebær. Garrigue-krydring, lakrids, nybrændt tændstik og biotoner af pap og våd skov.
Men smagen er det bedste, perfekt balance mellem det vilde og det frugtige - intens frugtsyre, helstøbt frugt og rustik ufiltreret mundfornemmelse med en for barbera kraftig tanninstruktur. Lakrids, syre, tannin og frugt afslutter i perfekt forening. I’m in loove. 125,- hos Cibi e Vini.
92
Men smagen er det bedste, perfekt balance mellem det vilde og det frugtige - intens frugtsyre, helstøbt frugt og rustik ufiltreret mundfornemmelse med en for barbera kraftig tanninstruktur. Lakrids, syre, tannin og frugt afslutter i perfekt forening. I’m in loove. 125,- hos Cibi e Vini.
92
Ingen kommentarer:
Send en kommentar