søndag den 1. januar 2012

10 år er ingenting


Efter julens sød-fede ædegilder går vi back to basics og kigger på flere måder tilbage til 2001's afslutning. Vi gen-nyder en af årets skønneste vine, 10-åringen 2001 Produttori del Barbaresco Ovello Riserva sammen med en lige så enkel og lige så stor ret: Hjemmelavede tagliatelle med masser af friskhøvlet trøffel.
Hvilke ti år og hvilket potentiale!

Godt Nytår!

7 kommentarer:

Fredrik sagde ...

Ser och låter fantastico! Gott nytt år och fortsätt med dina fina nebbiolonoteringar!!!

Piu Rosso sagde ...

Tak Fredrik - Godt nytår til dig også! Og dejligt at se nye skønne billeder på WCTC - hvad syntes du om Anselmas 04 VR?? Jeg har kun smagt den til en smagning hvor den ikke var i rette kontekst - men den virkede utroligt velbygget og superklassisk med et langt liv foran sig!
VH Niels

Herren sagde ...

God fortsättning på det nya året. Pastan ser suverän ut och jag kan tänka mig att vinet passade perfekt till!

Nanna Wang Carlsen sagde ...

Det ser fantastisk ud. Og ja, det føles godt at vende tilbage til det enkle, basale køkken efter juleorgiet. Enkelthed med fokus på de få udvalgte råvarer - det er det, der gør det italienske køkken til et af verdens bedste i mine øjne.

Som 'halvcalifornier' drikker jeg de fleste af mine vine, mens de unge. Det sjove er, at for langt de fleste regioners og producenters vedkommende, så aner ingen, hvordan deres vine udvikler sig over tid, fordi de kun har 10-20-30 år på bagen. Men på sin vis er det jo meget i den californiske pionerånd. :)

Godt nytår!

Piu Rosso sagde ...

Meget interessant perspektiv fra Californien, Nanna, der kan man virkelig konkret se at det er NEW world!
Jeg holder selv meget af at blive rusket i kinderne af ung syre og tannin, så jeg er ikke så aktivt på udkig efter gamlinge. Men jeg har lovet mig selv at jeg vil prøve at få fat på mere færdiglagret HVIDvin...

VH Niels

Fredrik sagde ...

Anselma var en trevlig bekantskap. Aldrig hört talas om producenten... Vi delade som sagt över fem glas och jag är ju rätt snabb... den som alltid har en skvätt över när alla andra har druckit tyckte att den lyft ett snäpp efter några timmar i glaset. Franco Conterno var däremot ganska sluten men där fanns det om möjligt ännu mer stoppning.

Red Scream sagde ...

Gott nytt Niels! Ser mycket smarrigt ut! :-)